RO / EN
Camin de batrani langa Bucuresti

Ne-am asezat caminul de batrani langa Bucuresti, in Popesti Leordeni la maximum 4 km de Piata Sudului, tocmai pentru ca nu poti avea asemenea conditii in mijlocul orasului.

Ne-am gandit ca, daca un camin de batrani de langa Bucuresti le ofera bunicilor intimitate spatiu suficient, verdeata si aer curat, ca sa nu se simta ca la inchisoare nu o sa va poata reprosa ca i-ati dus undeva unde se simt ca la bloc.

Am angajat pentru ingrijire batrani numai persoane foarte rabdatoare si responsabile, care sa se intreaca in a cuceri inimile bunicilor prin candoarea si profesionalismul lor.

Parcurgand aceasta distanta de la Piata Sudului pana la camin in 7-8 minute, cu tot cu cele 2-3 semafoare, am hotarat ca aceasta este cea mai buna alegere, pentru ca din Pipera pana la Bucur Obor am facut o ora si ceva, nemaivorbind de pericolele din trafic si bariera care poate dura o vesnicie.

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie