RO / EN
Despre noi

Amici Pentru Bunici este un camin de batrani unde varstnicii se trateaza de singuratate, nicidecum un azil de batrani, dupa vechea si gresita perceptie.

Cineva bine spunea ca "Anii ne rideaza trupul, iar renuntarile ne rideaza sufletul" si, de fapt, de ridurile sufletului ii tratam noi pe bunici, zilnic prin "perfuzii" de speranta. Iar in locul renuntarilor le oferim noi oportunitati de socializare.

Prezenta noastra aici este pentru a demonta orice prejudecata legata de batranete ca fiind o povara sau niste ani ce nu merita traiti. Din cate stim nimeni nu scapa de boala aceasta...

Am investit, pe langa ceea ce veti vedea aici, in ceva ce credem ca dureaza mai mult decat cladirile, utilitatile, aparatele. Am investit in oamenii care va vor da linistea ca parintii sau bunicii pe care ii aveti la noi sunt mai bine decat acasa.

.

Misiunea


Filozofia


Ce spun batranii si apartinatorii lor


Camin de batrani langa Bucuresti


Experienta


Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie