RO / EN
Experienta

Dupa 5 ani de experienta in domeniul ingrijirii batranilor cu boli degenerative, petrecuti in Marea Britanie si Norvegia, ne-am gandit ca si in Romania se vor putea face azile de batrani langa Bucuresti la aceleasi standarde.

Pentru ca asa ceva nu-ti iese decat daca ai un concept si o motivatie sanatoasa, primii pasi au fost sa gasim locul cel mai potrivit pentru asa ceva, sa-l dotam cum trebuie si, imediat dupa aceea, sa dam suflet acestui concept.

Dupa deschiderea consecutiva a doua centre de ingrijire pentru batrani tip pensiune completa, putem spune deja ca lucrurile ies asa cum ne-am dori noi pentru bunicii nostri.

Nu ne dorim decat sa ne vizitati pentru a vedea zambetele sau seninatatea de pe fata bunicilor aflati la noi si apoi sa stati de vorba cu apartinatorii lor.

Acesta este referentialul pe care l-am gandit noi in materie de camine de batrani sau azile de batrani, indiferent cum vreti sa le numiti si de aceea merita sa ne vizitati chiar si de proba.

 

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie