RO / EN
Fii si nepoti

In mod normal ne-am fi prezentat ca "ECHIPA" sau personal calificat in ingrijirea batranilor, dar inainte de toate noi suntem fii si nepoti.

Nu am fi construit un camin de batrani, daca noi insine nu am fi vazut cat de greu este sa iti asumi pentru acasa o asemenea responsabilitate si sa o duci ani de zile, chiar si stand acasa cu batranii si neavand neaparat serviciu.

Tot ce ne dorim este sa contrazicem perceptia celor care acuza pe altii ca si-au "dus" parintii sau bunicii la azile de batrani, ca si cum le-ar dori sfarsitul. Asadar, daca aveti asemenea prieteni care cred ca a-ti duce parintii sau bunicii la camine de batrani, inseamna sa-i abandonezi, veniti cu ei la noi, pentru a le demonstra contrariul.

Ce e drept a durat un timp pana am gasit echipa, pentru ca asa o echipa nu se poate forma. Poti doar sa-i iubesti si sa-i respecti pe batrani si mai greu sa deprinzi dupa o varsta acest lucru. Asta e clar ca trebuie sa fie in firea ta.

Iata fiii si nepotii pe care-i gasiti la Amici Pentru Bunici:

1. Personal calificat in tratare Alzheimer;
2. Personal calificat ingrijire batrani, cum ar fi
: infirmiere, asistente, medici specializati, menajere, bucatari,
3. Administrator

NOTA:

Daca vreti sa ne adresati intrebari si sa vizitati caminul de batrani de langa Bucuresti, din Popesti Leordeni, nu trebuie decat sa ne sunati.

Va asteptam cu drag.

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie