RO / EN
Ingrijire batrani

Exact cum spuneam in capitolul de servicii pentru batrani, daca te ocupi de formarea unei echipe si a unui personal de ingrijire batrani foarte riguros, poti obtine rezultatele pe care noi le obtinem acum.

Unicitatea noastra este tocmai abordarea cu suflet a fiecarui caz, astfel incat sa nu mai existe o povara mare pe umerii apartinatorilor.

Serviciile de ingrijire pentru batrani pe care le oferim, pot ajunge de multe ori la situatii in care batranii sa refuze intoarcerea acasa, ori ce multumire poate fi mai mare decat atat.

Terapia prin amintiri - una dintre metodele cele mai eficiente pentru terapia batranilor este sa capete o stare buna prin rememorarea unor amintiri.

Pentru ca pensiunea pentru batrani sa nu fie perceputa ca un spital pentru batrani sau azil, noi ne simtim ca-n familie, mai precis impartasim impresii si ne sfatuim cu batranii nostri pentru diferite decizii in viata. Daca vrei, chiar ai langa tine un munte de intelepciune, care poate fi folosit.

Va asteptam sa ne cunaosteti asa cum suntem.

Oricand veti fi bineveniti.

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie