RO / EN
Tarife

Ne place sa credem ca impacarea cu sine este maxima, atunci cand alegeti Amici Pentru Bunici inaintea altor camine de batrani.

Si pentru a nu ne dezminti, pentru a putea tine standardul la acest nivel, este greu sa intri intr-o competitie prin preturi pentru ingrijirea batranilor, deoarece nu vrem sa facem rabat de la promisiunea de Amici Pentru Bunici, angajand personal specializat, dar carora sa nu le fie drag ceea ce vor face.

Ingrijirea specializata a batranilor si atmosfera de la noi face ca pretul pentru aceste servicii sa fie absolut decent si sa compenseze teama de a fi acuzati ca v-ati abandonat bunicii sau parintii la azile de batrani, cum zic ei.

Cu toate acestea tarifele pentru ingrijirea batranilor incep de la 59 de lei pe zi, deci mai bine decat la multe alte camine de batrani din Bucuresti.

Puteti deci sa le propuneti o vizita la noi sau o sedere de proba de o luna de zile, deoarece pretul porneste de la 1 840 de lei pe lună pentru un loc in camera cu 5 paturi, iar preturile pentru locuri in camere cu 4 paturi de la 2.000 de lei pe lună, un loc in camera cu trei paturi pleaca de la 2.200 lei, iar pentru camera cu doua paturi, un loc ajunge la 2.400 de lei pe lună.

Si pentru ca preturile nu pot fi un scop in sine pentru cei care doresc o treaba bine facuta, va invitam sa ne cunoastem si garantat facem o prietenie lunga.

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie