RO / EN
Tratamente si metode de recuperare bolnavi varstnici

De cele mai multe ori tratamentele pentru batrani sau orice metode de recuperare pentru bolnavi varstnici, nu fac cat o vorba buna, o incurajare sau un gest frumos.

Nevoia de ocrotire sau cea de siguranta pe care noi toti o avem este mai puternica decat orice promisiune de vindecare a unui medicament si stim cu totii acest lucru.

Prin urmare, in tratarea pacientilor in varsta, cu orice medicament, daca nu tii cont de complexitatea afectiunilor si complicatiilor in lant, risti sa produci alte pagube organelor sanatoase sau sa le slabesti si mai mult pe cele afectate.

Avem multe cazuri care par a fi vindecari miraculoase, tocmai pentru ca tinem cont de aceasta complexitate si, mai ales, de sufletul varstnicilor pe care ii avem in ingrijire.

Iar pentru aceste studii de caz si alte sfaturi puteti sa ne contactati.

Noutăți / Evenimente
9 august 2011 - Camine de batrani vs ingrijire la domiciliu Cum ti-ai imagina batranetea ta, daca nu ti-ai mai putea face prieteni noi, daca maine va fi ca si azi sau mai rau, daca te-ai gandi numai la organismul tau tot mai slabit, pentru care nu mai exista remedii... Citeste mai mult
Sondaj de opinie